Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åkt skridskor... mycket


skridskor

hade bestämt mej...
e ju för gammal...
orkar ju inte...

haha, håller du på ännu!?
ta o lägg av nu innan du skadar dej på riktigt!
seriöst? hur gammal är du?

folks ord...
min självbild...
alltings tröttsamma samhällsordning...

Jag hade glömt... farten, tjusningen... adrenalinet!
pulsen... tävlingsmomentet... glädjen.
gemenskapen!

fan jag ska börja träna hockey igen!
denna gången får dom bära ut mej!




Fri vers av souleater
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-08 15:19



Bookmark and Share


  Annika Persson
jag jag mej mej
var köpte du hockeyskrillorna
åk på
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

souleater
souleater