Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om de där andra....


önskan

vill se dej
komma
leendes
mot mig
som du bara gör
mot mej

vill att du
vänder dej om
när jag smugit nära
för närvaron
är för stark
för att missa

vill att du ryser
när jag går förbi
som jag gör
när du är inpå
varmt pirr
när du smeker lätt

vill att du ser
på mej
som jag är
med allt jag har
att ge
som jag ser dej

vill att du
längtar
som jag efter dej
din mjuka kropp
mot min
all tid som är möjlig

vill att du uppskattar
min beundran
mitt sätt att
uppskatta dej
min beröring
min närhet

vill att du
vill kyssa mej
passionerat, mjukt
krävande
eller flyktigt
men alla äkta

jag önskar att du
snart står framför mej
med all din glädje
hopp
och kärlek
glittrande i dina ögon

önskar du kom snart
mitt hjärta slår
rött o hett
kom snart
vem du än är
jag längtar




Fri vers av souleater
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-13 16:53



Bookmark and Share


    ordskalv
Att längta är vackert! Kanske hade den kunnat va en aning kortare?
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

souleater
souleater