Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Noen tanker om livet - naturen og livet.


Når bladet vendes med vinden

Høstløvet virvler bortover med vinden

Undres hvor det skal?


Hvor går ferden?



....


Bort fra sine løv venner


Langt, langt bort


Et blad som en gang var grønt


Sommerfriskt


Nå er det gult


Gyllent som gull


Det svever bortover


Tilsynelatende bekymmringsløst



Et blad vendes


Noe gammelt tar slutt

Noe nytt starter



- Kanskje, har vi noe å lære av bladene på trærne?




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-31 23:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns alltid lärdom i skapelsen. Framför allt bär den vittnesbörd om Skaparen.

2012-11-01

    ej medlem längre
Ta vara på tiden kanske, medans det är grönt...;)
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K