Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Noen tanker om livet og slikt.


Scenen

Hun står på scenen sammen med de andre aktørene


Stående applaus


Sceneteppet faller tungt


Refleksjoner over livet


Alle aktørene


Hovedrollen

Statistrollen

Kullisene


...


Hun elsket scenen


For der fikk hun være en annen


Dog var en liten del av henne selv også der


Blant alle de andre aktørene


Scenen var stor


Scenegulvet sort


Slitt


Etter tidens tann


Mange føtter hadde krysset denne scenen

Likt mange hadde føtter hadde krysset livets scene

Der de alle spillte sine roller




Ny kveld

Nytt publikum

Ny applaus på teater scenen


Mange føtter har krysset hverandre, her på denne scenen

akkurat som i livet ellers


Drama og Komedie

Tragedier og farser


Alt utspillt på en scene


...



Stående applaus


Sceneteppet faller tungt


Refleksjoner over livet




- Mange føtter krysset hverandre her på denne scenen,

akkurat som i livet ellers




Stående applaus



...



- Sceneteppet faller tungt






Fri vers av Nina.K
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-31 23:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Reagera och agera är bra, men att spela teater är inte bra.
2012-11-01

    ej medlem längre
Braaaa, bilden är som denna scen ....
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K