Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåt/Bakåt

 

Jag strävar framåt men kastas tillbaka
vad är det mer som jag måste försaka
vill inte bakåt har kommit för långt
säg mig hur ska jag trenden vända

Jag letar i hjärtat och letar i sinnet
för att se vad det är som fattas minnet
kanske hittar jag det om jag söker hårt
men just nu känns det alldeles för  svårt




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-01 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP