Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill ju vara målet


hon åkte

trodde någonstans, aldrig
att jag skulle sitta här igen

kanske vill livet lära mej nåt
i tre år levde jag i detta

uppenbarligen inte tillräckligt
för att förstå... allt

kan nog inte riktigt förstå det här just.
vilket är skrämmande, för att det innebär att jag kommer sitta här igen

för att jag inte är som du
lika modig som du

kan inte riktigt ge dej min empati
för det här

för att kunna ha den, måste man kunna sätta sig in i den andres situation
och jag är inte i den tanken

så... jag kan inte riktig förstå just det här
kanske är det därför... hon åkte

förlåt




Fri vers av souleater
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-01 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

souleater
souleater