Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu??


omtyckt??

slog mej plötslig
nu??
när jag sitter här...
omtöcknad
avstängd
känslorna avskärmade
rädslorna bedövade
elden nästan utbrunnen.. slocknad
uppgiven..

då kan du ge...
vågar du vara nära..

nu??
när jag är intet
tycker du om mej nu???




Fri vers av souleater
Läst 147 gånger
Publicerad 2012-11-01 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

souleater
souleater