Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
båda sido kan skrämma.. båda sanna


ambivalens

när du inte är här
längtar jag hela tiden

när jag inte är här
saknar jag dej oavbrutet

längtar hem

men....

när du inte är hos mej
när du är borta från mej

kan jag bära smärtan
av att inte få vara dej nära




Fri vers av souleater
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-01 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

souleater
souleater