Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att ta sig själv pä för mycket allvar... kan lura ens känslor


hunger

obehaget växer
torr i munnen
en gnagande kännsla
växer sakta
en klump i magen
en till i halsen
klåda i sinnet
hungern växer

fan... om man skulle ta en macka?




Fri vers av souleater
Läst 153 gånger
Publicerad 2012-11-01 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

souleater
souleater