Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
går inte alltid att lägga... rätt


puzzel

du skulle skriva en saga om oss

om jag skulle göra det med

skulle dom alldrig kunna sammanfogas

bara i topparna

och kanske vid bottnarna

men

så funkar ju inte ett puzzel




Fri vers (Fri form) av souleater
Läst 173 gånger
Publicerad 2012-11-01 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

souleater
souleater