Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta till ro



När sorgens tårar
stryker sitt salt
över mina läppar,
och din värmande hand
har lämnat mig kall

Då längtar jag
havets vågor
mitt hjärta till ro.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-01 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP