Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Noen av mine tanker som jeg deler...


Undres og Frydes

Et varmt og lunt hjem


Der barneføtter løper runt


Der regnet faller i mot vindusruten


Og man snur seg i mot sin elskede


Og kryper tett intill


Et varmt og lunt hjem


Så fint, så fint



...




Men det varme lune hjemmet skremmer meg

Kanskje er det, det at man blir fastlåst i dette hjemmet?

Og det varme og lune blir lunkent?


- Kanskje er drømmen litt for porselens hvit?




Kanskje er den så skjør at jeg er redd jeg skal miste den i bakken og knuse den?




Vil ha det andre har

Bilen, bikkja og huset


- Men alikevel ikke


.....



Vil ha noe annet - også


Vil være fri


Reise jorden runt


Gå på oppdagelsesferd


...


Men nå er nå livet en oppdagelsesferd i seg selv


...


Et lunt hjem


Med barneføtter løpende over gulvene



Barn - Barn, de kan kunsten å undre seg de!


Undre seg over alle de fine og rare tingene i livet


Jeg kjenner meg igjen i det


- Kanskje derfor jeg kommer bra overens med de små?


Der jeg kan sitte i vinduskarmen med et lite menneske å bare undres og frydes over snøen som faller ned, over snøkrystaller og sånt....



Små barnehender som holder runt fargeblyanter


- Akkurat som meg


....


Alt det der, - det koselige, trygge - er det, dette jeg vil ha?


...


- Ja, med tid og stunder - så tror jeg faktisk det.




Fri vers av Nina.K
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-02 04:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kos deg.
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K