Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ren o skär svartsjuka, avundets o missundsamhetens fula ärliga tryne...


svartsjuk

hoppas han tycker du är jobbig
hoppas han inte gillar ditt morgonrufs
hoppas han inte vet, att han redan gjort bort sig... lite
hoppas att han inte förstår alls vad han får.. nu

att han stör sig på dina felsägningar
att dina rynkor på magen, e för många
att han inte förstår din närvaro i ... allt
att han inte insett att dina barn gör honom till bäst 4, i ditt liv

hoppas era likheter är för många
hoppas att din längtan bort blir tydlig
hoppas han skräms av din ensamhet
hoppas att du vågar vara du, även där

att din förmåga att se rakt igenom skrämmer
att din förmåga att veta vårt bästa...
bättre än vi själva... är svår att acceptera
att han inte beundrar ditt mod, din ärlighet, din stolthet

hoppas att din kärlek till prinsar, alla djur, planeten, om mej, blir för mycket
hoppas att han inte ger dig chooklad... på morgonen
hoppas att han inte förstår att d du gör nu, är väldigt svårt för dej
hoppas han inte förstår din humor, ditt humör o din omtanke om allt levande

hoppas att han e lika dum, aningslös och naiv och självisk
som jag var... en gång för längge sen
hoppas att gåvan, du ger honom... nu, inte uppskattas

d tog mej en evighet att se o förstå d här
som ändå är bara en liten del av dej

hoppas att han inte får min plats så.... lätt





Fri vers av souleater
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-02 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

souleater
souleater