Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det som du kom för, får dej att gå


att överge sig själv

självkänsla eller självförtroende
vet inte vad som är vilket

vet dock att jag
har brinnande suggestiv blick
isande nyfikna blågrå ögon
ett charmigt leende
till mitt varma hjärta
en god tanke bakom min rusande hjärna
kärlek, omtanke, lojalitet.... till döden

min slitna men starka kropp
bär upp denna varelse
som är jag
nyfiken
brinnande
älskande
modig
rörig
feg
glad, arg o ledsen!

utan mellanlägen
surfar jag på känslornas
vågtoppar o djupa dalar
beröring, o närhet är mitt bränsle

allt detta fick dej att
komma till mej
allt detta får
dej att gå

så nu, överger jag mej
går in i dimman
stänger ner önskan
släpper drömmen
släcker elden...

för att du ska stanna ännu en stund




Fri vers av souleater
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-02 10:01



Bookmark and Share


  Pot Pourri
gillar formen här som jag ser som en halv löpare (Schackpjäsen) - tänker, att låst färg går på låst färg på diagonalen..möter omöjligheten invid, och fascineras. Tänker så för att jag känner igen mig i dina ord, alltför väl, åt bägge hållen också. Men just formen..slående just här, på det sätt jag tolkar in orden. F.ö. ihhh aj och jo, det blir lätt så tyvärr. Fin dikt!
2012-11-02

    ej medlem längre
pffhhh.
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

souleater
souleater