Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här kan man vara, poeters lilla hörna av sorg, hopp, förtvivlan... glädje hyllningar till livet, naturen sinnet och döden. förståelse, respekt, omtanke.... bekräftelse. farlig miljö för mej blir kvar... hoppas


i bakgrunden hör jag

tittar
glasblick
väntar

tangenterna hårda kalla
pixlarna blandas
till nåt jag tror är verkligt

ibland blinkar ljuset till
jag ryckker till
liv?

ropar med död röst
älska mej se mej
ta på mej

inget kommer komma
ur den här
för att rädda mig

den malande känslan
i mitt inre
skriker allt högre

en skärm
en maskin
väntar på närhet

i bakgrunden
hör jag
barn, mina barn

dom lever
gör det bra
ger hela tiden

måste ut!
ut till livet!

hårt, kallt, sant

underbart, förundrande, pulserande o ljuvt skräckinjagande




Fri vers av souleater
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-02 12:20



Bookmark and Share


  wildah
Väldigt fin text!
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

souleater
souleater