Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du min vän


min

du har alltid lett oss rätt
även om vägen varit svår
lärt mej så mycket

tror på dej
litar på dej
älskar dej

men det är mörkt
kallt o ensamt
har bara så svårt att släppa din hand




Fri vers av souleater
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-02 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

souleater
souleater