Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdefullheten i minnen




jag var tvungen att glömma smärtan en stund

fann en ask med gamla minnen

knöt en band runt en sak som uppmuntrade mig

växte en blomma på en dag


sken en sol i gråvädret

sjöng en motorcykelsång på bussen på väg hem

drillade som en fågel i gräset hungrig

drack kaffe som rök


rökte en cigarett för alla tjärlungor

tvingade en pizza nerför

snögloppade på kullerstenar men inte utan att

surfa på isen från i fjol


jag glömmer aldrig sa jag till dig

det är bra att ha fina minnen en dag

veta att man gjorde

sånt man aldrig glömmer









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-02 20:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Minnen som lever kvar....på gott och ont.
2012-11-02

    ej medlem längre
Goda minnen lever kvar å får betydelse i livet,,,sant!
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP