Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
litet på engelska också


bibelcitat till tröst del 2

" Då förvandlade du min klagan
i fröjdesprång;
du klädde av mig sorgens dräkt
och omgjordade mig med glädje. "

( Ps 30: 12 )


" Ty ett ögonblick varar hans vrede,
men hela livet hans nåd;
om aftonen gastar gråt, men om
morgonen kommer jubel. "

.. weeping may tarry for the night
but the joy comes in the morning.

( Ps 30: 6 )


" Därför fälla vi icke modet; om
och vår utvärtes människa förgås,
så förnyas likväl vår invärtes
människa dag efter dag.
Ty vår bedrövelse, som varar
ett ögonblick och väger föga,
bereder åt oss i översvinnligen
rikt mått en härlighet, som väger
översvinnligen tungt och varar
i evighet. "

( 2 Kor 4: 16- 17 )


" Ja, du har räddat min själ från
döden, mitt öga från tårar, min
fot ifrån fall;
jag skall få vandra inför Herren
i de levandes land. "

( Ps 116: 8- 9 )


" So also you have sorrow now,
but I will see you again, and
your hearts will rejoice,
and no one will take your joy
from you. "
" Så haven ock I nu bedrövelse;
men jag skall se eder åter, och
då skola edra hjärtan glädja sig,
och ingen skall taga eder glädje
ifrån eder. "

( Joh 16: 22 )




Övriga genrer av Tarantaran
Läst 478 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-02 20:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det finns mycket bra att plocka ur bibeln...fint...
2012-11-04

    ej medlem längre
Tröst och trygghet finns här...tack!
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran