Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är dåren

 

 

 

Jag har äntligen nått en gräns.
Jag avundas ingen.

Jag är dåren och känner ingen.

 

 

 

 




Prosa av Catharina Edin VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-11-03 00:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket starkt skaldat
2012-11-04

  AgnesP
Fantastisk dikt.
2012-11-04

    ej medlem längre
Känner igen känslan,stark dikt.
2012-11-03

  Per Teofilusson
noll. En bra gräns för en riktig poet.
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP