Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett par exempel ur fantasin , inspirerade av ,bl a filmen om den nordamerikanska miljökämpen Erin Brokovitj ...


Civil Olydnad !

En rekonstruerad konsumtionsfanatiker upptäckte slutligen att hans insinuanta beteende inte hade någon synbar funktion att fylla . Hans omedelbara kapitulation innebar en triumf för mänskligheten.

Men hans beteende hade observerats av några kommersialistantagonister !
De skred omedelbart till våldsam handling och överföll dissidenten med hypnos, tortyr och bedrägliga snedsteg ! Resultatet lät inte vänta på sig: Dissidenten återupptog skyndsamt sitt slaviska konsumerande och kommersialistantagonisterna kunde triumfera i njugg ! Allt hade återgått till det abnormala !

Under tiden hade några (10 st) feministiska kokerskor beslutat sig för att revoltera ! De hade ledsnat på den kemiska industri som , under lång tid, hade förorenat den lilla stadens dricksvatten och orsakat cancerfall och andra tragedier bland lokalbefolkningen .
De kokade upp 500 liter vatten i gigantiska kastruller och och fyllde några (ca 20) värmeisolerade vattengevär med det kokheta vattnet !
Sedan begav de sig till en närbelägen kemisk industri och anföll på bred front !
De sköt och skållade vakten ,tog hans nycklar och lyckades ta sig in i fabrikens stora datacentral där de ,först, skrämde och skållade datatjänstemännen och sprutade sedan sönder hela datacentralen med kokhett vatten !
Fabriken drabbades av driftstopp vilket var kokerskornas avsikt med denna räd ! Sedan flydde de bakvägen innan polisen kom .
Mediauppmärksamheten kring denna räd gjorde så att det uppdagades vad industrin hade ställt till med och de ansvariga för vattenförgiftningen (ägarna)ställdes inför rätta och fick betala miljoner i skadestånd till de drabbade !
Vilka kokerskorna var som startade det hela fick aldrig någon veta !

----




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-03 21:02



Bookmark and Share


  Annika Persson
Miljöaktivister är alltid välkomna,
om de bara uppfyller Kraven
på civil lydnad!
2012-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Den civila olydnad som inbegriper våld mot andra människor tar jag avstånd från.
Däremot kommer jag alltid att bekämpa new age, nyandlighet, veganism och andra cancersvulster. Men med fredliga medel.
2012-11-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Den här filmen måste jag se, det var fantastik recension
Jag tar för mig citat:
De skred omedelbart till våldsam handling och överföll dissidenten med hypnos, tortyr och bedrägliga snedsteg!

2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska