Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill gå ensam

Jag vill gå ensam till dig

för att tro, känna att du finns

Jag vill gå ensam till dig
När löven fastnar i rosbusken.

Jag vill gå ensam
för att hitta dig

jag vill gå ensam
för att inte förlora min dröm

Jag vill gå ensam
men när jag står här
har du redan gått

Jag vill gå ensam
för att sy ihop
hitta
skapa
älska
laga
allt.

Lyktan är så billig.
säkerhetsföreskrifterna döljer lågan.

Du var yngre än jag är nu. Stackars dig som fått bära min smärta så länge.
Du får gå.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-04 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl