Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om företagen, kändisarna, politikerna m fl till äventyrs skulle vara ärliga nå´n gång....Har, naturligtvis, inte någon som helst likhet med verkligheten...


"ÄRLIGT TALAT !"

MC DONALDS: " Ät vår burgare så het , om några år är Du anskrämligt fet !"


BURGER KING: " Massor av dressing rubbar balansen, vi ringer gratis till ambulansen !"


MITT ROMNEY:" Rösta på mig, miljardären, jag bjuder gratis på misären !"


FREDRIK REINFELDT: " Jag vet att fler anser att jag suger, bara ingen förstår att jag ljuger !"


TELIA :" Vi vill sälja till alla entreprenörer , även de som är marodörer !"


BARACK OBAMA: " Jag är vare sig svart eller vit, men jag är en frimurarplit .."


SKAVLAN:" "Jag talar snällt och ingen stör, för min mun är full med smör.."


STEFAN LÖFVÉN: " Med vinst i välfärden jag har bekymmer, ett högerspöke lösningen skymmer.."


LANDSORGANISATIONEN (LO): " Vi har till Stefan skickat signalen, vi får se om han lindrar kvalen ! " (Ett "svar" på Löfvéns "yttrande")


------





Övriga genrer (Satir) av Mats Henricson
Läst 444 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-04 15:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ler, din satir här befriar!
2012-11-04

  Annika Persson
att kvala in i VM matchen
2012-11-04

  Annika Persson
Att sända ut vibbar,
då måste man verkligen
veta vad man gör...

2012-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra detta om Obama!
2012-11-04

  aol
Vad kan jag säga annat än ett sant bokmärke för denna skrift,
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska