Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under daggens silversmek


I den mjukaste av mossa

lägger jag din kärlek

och bevarar den för evigt

under daggens silversmek.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-04 17:33



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så vacker och spröd
2012-11-08

    ej medlem längre
Så vackert.. dina ord faller mjukt
2012-11-07

    ej medlem längre
En pärla....en magisk.
2012-11-04

    ej medlem längre
Den här gillar jag Peter, väldigt fin..
2012-11-04

  Änglaögon
Fina, mjuka ord, gillar.
2012-11-04

  wildah
Som vanligt väldigt vacker.
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP