Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text tänkt som bidrag till "världens sista diktsamling"


Apocalypsens fördel

 

 

 

jag tror det har slutat regna nu

härinne ligger jag

ser på några fläckar i taket

en fluga surrar

vad gör man en sån här dag?

jag sätter mig upp på sängkanten

tar en öl till

letar efter boken jag läste

jag har haft sämre dagar

och jag har haft bättre

jag har definitivt skrivit bättre

och kanske sämre poesi

sista dikten kvittar mig lika; för vem ska läsa?

 

P.G-20121104




Fri vers av Peter G VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-05 00:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag köper inte mayabluffen.
2012-11-05

  Magica VIP
Berörande, känsla av desperation och vemod.
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP