Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTKVÄLL

Hon sitter ensam
vid det gamla köksbordet.
Umgås med minnen.




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 275 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-11-05 22:29



Bookmark and Share


  Maria T
Jag ser en mycket
gammal kvinna
med knäppta händer
2012-11-18

  Bibbi VIP
Skulle kunna vara jag.
2012-11-12

  Gunnel Eriksson VIP
Väl fångad situation!
2012-11-11

  Jaseph
Tyngd i varje ord.
Vi känner igen oss här.
Och blir påminda.
2012-11-06

  walborg
Vemodigt och kanske också rikt ...
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Annika J