Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

treudd av gafflar







- jag utkämpar ett krig jag inte vill vinna -

I know what I'm choosing is wrong but I can't turn back now
the disease is too strong




Fri vers (Fri form) av aspiration
Läst 331 gånger
Publicerad 2012-11-05 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aspiration
aspiration