Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om att vinna ett krig samtidigt som jag står på motståndarens sida

det är inget jag önskar
för någon, vem som helst
annan

men det är
en sorg
som flyttar in i mig
när gamla bilder visas
och låten som
spelas

är utan text och
pianot talar till mig
beskriver
känslorna
så lika som de är

jag orkar inte
orkar inte kämpa
för
någonting jag
inte vill ha längre

jag kan inte vinna
ett krig för att du vill
se mig levande i

framtiden

jag håller inte




Fri vers (Fri form) av aspiration
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-05 23:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

aspiration
aspiration