Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frihet i en själ

tusen anledningar
att kämpa för frihet
inuti mig själv


men det
är du
som verkligen
spelar roll
ända in

det är för dig
för
att du ska få mig
tillbaka




Fri vers (Fri form) av aspiration
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-05 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aspiration
aspiration