Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska mig än en gång..

lämnade steg
på trappan

de som aldrig
trampade
mark

skrek en sång
kväde en ilska

älska mig
älskade
än en gång




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-06 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington