Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The same procedure again...


Ärligt Talat (2)




Bofors Vapenfabriks VD (angående vapenexporten till diktaturer) :"Det är inte vapnen som dödar, det är människorna..."


Annie Löv (C): "LO ? Är det inte ett stort kattdjur ? Jaså, en fuckförening ? Bra, jag har alltid varit för sexuell frigörelse ! "


Anders Borg, finansminister (M)(Som svar på frågan om vad han anser om riskkapitalister): "Jag trodde att det handlade om RISKAPITALISTER, dvs affärsmän som säljer och köper ris i stora volymer. Å andra sidan så är jag lite risig på stavning..."


Hin Onde själv (som svar på frågan om världsläget just nu): "Jag har GODA förhoppningar om att utvecklingen ska fortsätta i önskad riktning . Mina medarbetare har rapporterat om mycket LOVANDE signaler: ÖKAD korruption; FLER förväntade naturkatastrofer; Större tillgång till FARLIGA droger; Ett alltmer FÖRLAMAT FN; Allt STÖRRE KRIGSHOT på MÅNGA håll mm mm . Ja, det ser ALLDELES UTMÄRKT ut ! "



------











Övriga genrer (Satir) av Mats Henricson
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-06 01:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mmmmm...Annie...
2012-11-07

  aol
verkligen Mats en fyndig text ruggigt nära, som kräver eftertanke,
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska