Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et dikt ...


Kunstnerliv i Berlin

- Drømmen om Berlin

Et stort rom, en seng - et atelier


En flaske vin


Utsikten er fin


Et maleri skapes


- I Berlin


I drømmenes virkelighet

Der magien får fritt spillerom


Der toner fra en gramafon får mennesker til å danse


Danse


Male


- Være til


Leve det kunstnerlivet man drømmer om


Kanskje har man sine rosa briller på

Men romantisering er lett når drømmene tar overhånd


Men så deilig det er!


Å noen ganger tillate seg akkurat det


Glemme tid og sted

- Bare flyte med


Jeg drømmer om et kunstnerliv i Berlin


Med farger og kontraster


En madrass på gulvet

Et lerret og en pensel


Et kunstnerliv i Berlin




- Det er noe jeg drømmer om




Fri vers (Spoken word/Slam) av Nina.K
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-06 03:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du har kanske lyssnat på Iggy Pops "Fall in Love With Me" (från albumet "Lust For Life")?
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K