Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som jag gör




ibland
när jag inte vill andas längre, suger
luften livslusten
ur mig

fast jag inte vill, fortsätter
tiden gå, sakta

sakta

jag ser på
reagerar inte

de ska hämta mig
ta mig iväg

de tillhör det gamla folket
de jordnära
de stabila



min hörnsten
är en fjäder

jag är ett löv

sakta singlar luften in igen
det är sekunder emellan

en evighet, förevigad
ett levande stycke

flod

av luft



vattenmolekyler i ett moln
jag flyger iväg

fly

fly

allt börjar på fly, som jag gör


jag flyr och flyr och tvingas andas
för jag lever











Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-06 16:39



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Tråkigt att behöva andas. Behövs en ny världordning där det behovet avskaffas.
2012-11-07

  Tarantaran
Fint om flykten!!
kom att tänka på människans
lott i livet : Jag tänker, således
är jag förvirrad..jag fäktar illa,
således flyr jag hellre...eller:

" jag följer med vattnet ner och
kommer upp med det..jag följer
det, och jag glömmer mig själv..
jag överlever för jag inte spjärnar
emot vattnets överlägsna kraft "
ur boken Tao enligt Puh av
Benjamin Hoff
2012-11-06

    ej medlem längre
Fint, säg vart flyr du?
2012-11-06

    ej medlem längre
När flykten smärtan och livet jagar....du skriver sanslöst starkt.
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP