Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tröst dig bredvid



I gryningsljusets trapets
med en hand om nattens tankar
vässar pennan nu sin spets
medan kroppen sakta vankar
sin oro fram i tid

När skall de ord jag saknar
få hitta till ditt hjärta
min kära när du vaknar
din morgon utan smärta
min tröst finns dig bredvid.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-06 18:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner ett vackert vemod i dina ord.
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP