Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I suddigt mörker



ligger så nära
mitt grumliga öga

mitt i pannan
avskalad pistolrök

naken på skrivbordet
halad in av den hele



skriken nätterna rödmålade
vakna tänder, monster

näthinnan fylld av diverse
skador, helor, halos

de tre de vågade livet
trotsade alla lagar



förnär mitt öga
min suddiga blick

doften kvar
av rök

målnröda dukar
skvallrar om nätter



som var nätter utom nöd
i allas vår himmel

stråltrådstunna månslingor
nära mitt öga

upplyst nu
förråd, löd

hennes stämma













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-06 18:45



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Älskar ditt djup i dina dikter!
Mycket bra/kram
2012-11-07

  SatansSon VIP
M;odern i stilenm verkligen. Svårt hänga med. Men tycks lite grann handla om ditt måleri bla nd annat.
2012-11-07

  chrissie
Väl valda rader! Vackert!
2012-11-06

    ADI Nehlin
mycket väl skaldat
2012-11-06

    ej medlem längre
Mycket vackert, me levande fantasi....
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP