Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar bilden

 

 

Jag ser dig på bilden 

i den sena kvällen

men så blir mörkret tätare

 

Saknar bilden

som sakta försvinner

i natten 

Jag saknar bilden

men kan inte sakna dig

för jag har aldrig 

mött dig

 

Men bilden jag sett

är ju bara den

något att sakna

 

Så blir natten

ännu mer natt

och jag tröttare

och tröttare.......




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-06 22:14



Bookmark and Share


  anits VIP
vackert skaldat om saknad och längtan
2012-11-07

  Angel of love
Vacker text om längtan och sorglig!
2012-11-06

  walborg
Vi behöver kött och blod för att klara av att längta och drömma och hitta balansen
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP