Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktningar

Längs vägar
Över fält
I en riktning alldeles för långt bort
I ett snår
En fälla
Som kan dränka ännu en ny tår
Men stigar kan variera
Korsningar byggas om
Vi kan välja att blunda när vi går
Sväva med lätta steg
Eller bara springa förbi
I en vägran att fälla ännu en tår
Kilometer skulle kunna bli mil
Minuter skulle kunna bli år
Eller så förkortar vi bara allt
Tänker att vi gör om
Spolar tillbaka
Testar igen
Men med en tanke
En tanke på det som kändes då
Förut
När såren fortfarande var nya
Vi kan salta nya vägar
Bygga nya fort
Vi kan fortsätta vår vandring
Och bara snegla tillbaks
Ett lätt kast bakåt
Men snabbt som ett spjut
Kan vi kastas framåt
I en oändlighet
Eller bara i en sekund




Fri vers av MissCaylin
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-06 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin