Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar på vers om vad som varit och komma skall.


Makt och natur

Nu är det klart, rätt eller fel det vet vi snart. Håller han allt han lovat

Eller blir det som alltid, lova runt och hålla tunt. 4 år han har suttit
Det är aldrig tillräckligt för att dra igång nått som håller. Nu får han ytterligare en chans och se om han kan ro det i hamn. Man hoppas och tror att maktens män, gör sitt bästa så att det ska bli bra för det flesta. Vi små människor hoppas och tror att det i dem en realistisk vilja innebo i dem.

Hör upp kära medmänniskor för snart är det vår tur om bara 2 år ser vi vem som som vinnare står i detta avlånga land och får ta om han om all vår skatt med sin makt. Jag hoppas dessa innehar stor vett och sans annars har vi stackar svenskar ingen chans, att få gehör för hur vi tycker och känner så ta er i akt kära vänner.

Vi måste tänka på hur vi vill ha´t ananrs är går det inget bra. Tänka på framtiden innan tiden är liden. Fixa massa jobb och få på ekonomin koll. Kämpa och stå i och samtidigt känna oss fri(a). Att få välja själv , allt ifrån vilken mat vi vill ha till vilken bensin som passar bra. För våra djur och natur.

Klimatfrågan som en het potatis är får inte fördröjas för då får vi besvär. Det händer redan ta New York för en vecka sedan. Eller jättevågen i Thailand.
Nä nu har moder natur fått nog. Då står de i makten korridor(er) och talar fint som katten kring het gröt. Men vad egentligen har hänt.

Vi måste få med Us och Kina på pränt ifall allt ska få större effekt annars är moder jord snart knäckt.

Hon faller i en stor depression , hon faller utan pardon i en stor explosion, likt the Big bang och vi kan bara stå och säga thank you mam.




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 162 gånger
Publicerad 2012-11-07 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten