Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I stenblommans mynning visar sig morgonskalans ljus


Andas i ditt vackra



Där,
i din skönhet
berusas mitt öga
av tårarnas glans

Ur,
åtråns värme
väcker jag din nattfjäril
och andas i ditt vackra.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-07 19:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt och innerligt skrivet...
2012-11-07

    ej medlem längre
Du förtrollar med dina vackra ord.
2012-11-07

    ej medlem längre
Här finns sinnligheten, ömheten och den vackra kärleken.
2012-11-07

  alvan
Underbara rader... för att fatta mig kort. :)
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP