Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anteckningsboken : 18 år och på dans


Dans på folkan

- Hon är bra.

Nästan för bra.

 

Hon log alltid lite roat åt oss unga män när vi försökte

dansa obesvärat fastän hon lutade sig bakåt 45 grader.

Hennes man var aldrig där.

 

 

 

 




Prosa av Lars Svedin VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-07 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP