Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt ABC



avskräde
bulimisk tendens
censur för omgivningen

depersonaliserad
evig
förfalskning
går djupt in

handhavande av preparat
inom hemmets murar

jonglerar
kaosteorin

låter allt raseras
min lust
nu

oraffinerad
produktutveckling av denna
qvinna

raljerar högljutt
storvinsterna i minnet

trycker ner
ursprunget

viljelös i flamman
waiting

xanorutsättning mitt i misären mot
ytterligheterna

zenstunder med morfin

åh vad jag längtar att
älska

över tid









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-08 08:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett ABC utöver det vanliga...levande och mycket Lena...härligt!
2012-11-08

    ej medlem längre
Jag finner dikten befriande humoristisk. Slutet är mycket bra efter texten som kommer före.
2012-11-08

  SatansSon VIP
Bra dikt. Udda.
2012-11-08

  Ljusletaren
Underbart vännen och verkligen fint ordat!
Tack för ditt fina bidrag/kram
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP