Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~vemod~




silverax
lammöra
liv så sirligt i det gröna

lämnar avtryck
i tanken
skänker ton åt drömmen

bland trädgårdens vällustiga blomstrande
yra humlors surrande

hamnar jag
vandrande
disträ
men ändå där

daggpärlor flockas på mina fötter
sommarminnen flätas
av gräshoppspel



ett farväl till sommarens skådespel




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-08 22:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint diktat!
2012-11-09

  aol
underbart vackert skaldat vännen,
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~