Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bärvin i novemberkväll


Rubinröda pärlor

Rubinröda pärlor
rullar på tungan,
fuktar strupen

öppnar sinnen
som ett kärleksbryggt rödvin

smeker sakta,
sprider laddad värme
i kvinnokropp

din kärleksgåva




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-09 18:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Värmandes :)
2012-11-12

    ej medlem längre
ljuva är dina ord här

värmande och vackert
2012-11-09

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det är så vackert att jag önskar ser på poter.se logotyp.
Gratulerar för dikt och bild/Diana.
2012-11-09

    ej medlem längre
mycket vacker..
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten