Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenet




Ute är det mörkt och kallt


fullmåne


vinden leker i några grenar


några löv dansar förbi på marken


stjärnor lyser på himlavalvet


lyser som små diamanter


plötsligt ser jag en falla


önskar mig något


en kall vindputs drar förbi


frosten biter sig fast i gräset


skenet från månen


gör naturen är så vacker.














Övriga genrer av Tosca
Läst 347 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-10 18:07



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Många är senhöstens detaljer. Bra iakttaget, bra skaldat!
2012-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca