Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas sefyr

 

 

En drömmarnas sefyr 

drar mig närmare dig,

lyfter mina steg från marken,

visar ögonblickets lust

genom själens visir,

tömmer min längtan på mörker,

tar min hand i din,

ser mina ögons ljus,

hör mina läppars ljud

och

lägger mig lugn i din ro.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-10 09:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackra är dina rader ...
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP