Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten refleksjon - en dag - en natt - der regnet faller


Regndråper

Tungt faller regnet mot asfalten


Dråpe etter dråpe


Skyller vekk dagen i dag



Solen gjør klart for en ny dag



Månen forbereder seg for dans i natten



Skyene vokter himmelen



Og jeg lar dynen omfavne min kropp



- I vente på morgendagen




Fri vers (Spoken word/Slam) av Nina.K
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-10 03:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Der er og sildigregn!

https://www.youtube.com/user/sildigregn?feature=results_main

Särlaregn, som vi säger i Sverige.

Fysiskt regn har vi fått mycket av i Sverige på sista tiden. Men nu behövs andligt regn.

2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K