Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poesi för mig = lite verklighet uppblandat med ren fiktion (obs! fiktion)


Jag ser poesin i bilder jag gillar filmer




det är som när jag skriver

jag är lite dyslektisk

jag ser inte de felstavade orden, det kan ta dagar innan jag upptäcker dem

och ibland svänger jag om orden, för att dom ligger så när dom kommer ut

ibland tänker jag i engelsk ordföljd och skriver orden på svenska fast med fel ordföljd

ibland tänker jag i svensk ordföljd och skriver orden på engelska

poesi är en lek, ett studerande av människan, saker omkring oss

det är intressant och får min tanke i rörelse

rörelse hos mina känslor

en film spelas upp i mitt inre

jag gillar film










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-10 09:38



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint om skrivandets filminspelning.
2012-11-10

    ej medlem längre
En fin bild...
2012-11-10

  Tarantaran
Fint skrivet!
ur Nalle Puh´s värld en historia:
Kanin skulle beskriva den lärda
Ugglan : Man kan ju inte låta
bli att högakta en som kan stava
till tisdag, även om han inte stavar
det rätt; men att kunna stava är
inte det viktigaste. En del dagar
har det inte alls någon betydelse
om man kan stava till tisdag.

Ugglan pratade om den brukliga
metoden..som inte Nalle Puh
kunde förstå..Ugglan sade
att det betydde hur man går
till väga..." Bara det inte betyder
någonting annat, så gör det
inget," sade Nalle Puh :))
..ville pigga upp..med Nalle Puh..
jag gillar hans filosofi
2012-11-10

  SatansSon VIP
En udda för matt vara du. Jag har stuimfilmer bakom ögonen då jag ligger och vilar och blundar. Jag har Viasat film. Länge sen jag kollade trots 195 spänmn i månaden.
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP