Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om barnet hade kommit den där dagen när diset låg över fälten



klyvna hologram
i min ögonvrå
jag saknar grund för detta påstående, det är för likt
något newagemannen hittade på

jag rekognoserar nittiotalet
fabulerar utomjordingar och diverse andar
birka är stundom närvarande

de andra varnar för inblandning, detta är vittidmänniskor
catpeople i dagligt tal
de gömmer sig i krukväxter, tömmer chakran, infiltrerar sig i ditt liv

jag ser tillbaka på min årlånga psykos
föreställningar du inte kan tänka dig, ändå är det många därute likadana som jag

tror blint i galenskap, fabricerar bevis, tjänar mycket pengar på människor som jag
sjuka i huvudet

från en sjukdom som gör att man blir sjuk i huvudet

var friskare förr, innan ramen brast, tryggheten och viljan att slå sig fri tog över
jag for iväg långt bort och anade ej konsekvenserna av att pressa mina gränser

om jag varit kvar, om jag fått det där barnet, hur hade det då sett ut?

hade jag lyckats hålla sjukdomen tillbaka genom människorna omkring mig

men jag är alldeles för envis










Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-10 15:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som verklig rör om inom en..mycket bra skrivet
2012-11-11

  Ninananonia VIP
Berörande text...
2012-11-10

    ej medlem längre
Jag hörde barnröster å älskade mina alla barn...
2012-11-10

  Per Blomqvist
Tungtext. Fint skrivet: "var friskare förr, innan ramen brast"
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP