Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flimmer - sommarn utan slut




flimrar framför tvn
ser den bakom skåpet

magin, medicinen

bruset i mitt inre
jag tog ett foto en gång

en söt solnedgång den tjej
jag var i somras

sommarn utan slut



jag minns hur jag väntade
flimrade, framför tvn

pollen, pålen i mitt bröst
medikamenter missbruk

två tre fyra fem veckor
jag minns det ej

minns bara väntan på hösten
den kom sen

sommarn utan slut



sommarn inuti
sjukersättning

september en glädjens månad
medicin, pengar, glädje

löshår, kläder drömmar
ensam i sommarn

men september
då lös solen

alla drömmar



flimrar, framför tvn
vinter, kyla, svalka

medicin
mitt inre

mitt flimmer
mitt hjärta så kallt

så stilla
så orörligt

jag förlorade en sommar
förgiftad

förlorad i flimmer dis












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-10 21:52



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Här tycks du vara både självbiografisk och modern samtidigt. jag vet ju lite om dig. Stark dikt, mycket stark.
2012-11-11

  Ljusletaren
Mycket gripande text!
/kram
2012-11-11

    ej medlem längre
Tät och naken text, Tycker mycket om den.
2012-11-11

    ej medlem längre
Jo, jag vet nog.
2012-11-10

    ej medlem längre
harsh
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP