Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetarvisa

aska blir lycka
och tårar äro rikedom
det är märkligt kan man tycka
äkta leverne är fattigdom
meningen i dom rika nu rycka
vilket rättfärdigar dom fattigast dryckesjom
efter att dom skådar dom förmögnas välmående att knycka




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-10 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling