Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Jag minns än

 

jag kommer aldrig att glömma

den gången jag tog tåget

för att möta dig

vad som hände på vägen

var en mardröm

 

jag minns det ännu mera

när det varit allhelgonahelg

det var då jag miste allt

när någon smög ner sin hand

i min väska tog plånboken

med dom pengar jag hade

 

tacksam ändå när tågbiljetten

fanns kvar minns hur besviken

på sj jag blev som inte kunde

bjuda mig på en kopp kaffe

 

så trött arg och hungrig var jag

när jag kom fram tiden vi skulle

ha tillsammans blev inte alls bra

tror inte du förstod det som hänt

 

tagit tåget det har jag gjort bara

en gång efter den händelsen rädd

och orolig var jag det syntes säkert

på mig och sj har jag inget över för

det blev inte bättre efter den gången

personal utan empati och förståelse

var den uppfattning jag fick då

 

 

anits 10 november 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-11 00:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra ordat ..stark....
2012-11-12

  poetryGirl
ja sj har fått mycken kritik, med all rätt
2012-11-11

  arja savela
Jag kommer att tänka på alla inbrott vi har haft i bilarna. Inget har stulits och de har inte kommit ngn vart men för oss har det blivit både dyrt och besvärligt. Man vet hur det känns när man själv har blivit drabbad
2012-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
Tråkigt minne...men låt det inte trycka ner dej...
2012-11-11

  Ljusletaren
Nämen detta var inte alls roligt att läsa.
Hoppas att SJ detta ser/kram
2012-11-11

  Anya VIP
Trist när inte SJ kunde visa lite medmänsklighet. märkligt!!!
2012-11-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker att spöstraff och handavhuggning är lämpliga bestraffningar.
Och jag menar det.
De som försvarar tjuvar gör det tills de själva blir utsatta. Så långt sträcker sig deras pisshumanism.
2012-11-11

  Per Blomqvist
Jag gillar det alldagliga här i en diss mot medmänniskan som bortskaffats i vinstdrivande trötta och kortsiktigt tänkande företag. Tack. /P
2012-11-11

    ej medlem längre
berörande rader..
2012-11-11

    ej medlem längre
Vi bär alla på dystra minnen....
2012-11-11

  Bibbi VIP
Ett sorgligt tillstånd.
2012-11-11

  ULJO
Tragiska minnen du förmedlar Tänk att vänner kan svika så.
2012-11-11

  genni VIP
Något sorgliga rader, men ett väldigt fint foto!
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP